KEITÄ ME OLEMME

TUOTTEEMME

Ekologisen mikrobiliuoksen sisältämät bakteerikannat käyttävät putkiin kerääntynyttä orgaanista jätettä ravintonaan ja muuntavat sen aineenvaihduntansa kautta harmittomaksi vedeksi ja hiilidioksidiksi. Tämä pysäyttää putkiston kulumisen ja estää haitallisten ravinteiden päätymisen herkkään Itämeren luontoon.

Kuluttajat voivat tilata Turva+ ennaltaehkäisevän viemärinhoitopalvelun tai PUTKIPÖPÖ Kodin Mikrobi -liuosta verkkokaupastamme. Taloyhtiö- ja yritysasiakkaillemme räätälöimme yksilölliset ratkaisut heidän tarpeidensa mukaan.

TARINAMME

Vuonna 2011 yrityksemme perustaja Klas Alfthan havahtui ostaneensa asunnon taloyhtiöstä, jossa oltiin aloittamassa linjasaneeraus. Klas kiinnostui tutkimaan putkiremonttiin johtavia syitä. Kävi ilmi, että putkiremontin tarpeen taustalla on orgaaninen jäte, joka kerääntyy putkiin. Tukokset joudutaan avaamaan painehuuhtelulla, mikä haurastuttaa putkia. Lisäksi orgaanisen jätteen mädäntyessä muodostuu rikkivetyä, joka haurastuttaa valurautaputkia. Haurastuneet putket täytyy uusia ja asukkaiden paeta putkiremonttia pahimmillaan useiksi kuukausiksi.

Tästä oivalluksesta syntyi vuonna 2016 ProtectPipe, mikrobioteknologiayritys, joka tarjoaa ympäristöystävällisen keinon pysäyttää jätevesijärjestelmien rakenteiden tukkeutuminen ja haurastuminen. 

Tänä päivänä meillä on yli 1 000 tyytyväistä asiakasta, joiden viemäriongelmat ovat ratkenneet ennaltaehkäisevän ratkaisumme avulla. Jokainen koti tai kiinteistö, joka tuottaa puhtaampaa jätevettä, on samalla mukana vähentämässä Itämeren ravinne- ja kemikaalikuormitusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme?

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITAMME

Ennaltaehkäisevä menetelmämme on ratkaissut jo yli tuhannen asiakkaan viemäriongelmat ympäristöystävällisesti ja tutkitun tehokkaasti.

Katso videolta, mitä mieltä he ovat!

Kiinteistöosakeyhtiö pääsi pysyvästi eroon tukoksista asunnoissaan

Saaristokaupalla ei tarvitse enää huolehtia rasvanerottimen tyhjentämisestä tai hajuhaitoista

Banaanikärpäset ja pienet hajuhaitat poistuivat ravintolasta välittömästi

TUTUSTU TIIMIIMME

ADMINISTRATION

Hannu Keränen

Director of Administration & Finance
050 321 0844
[email protected]

RESEARCH & BUSINESS DEVELOPMENT

Klas Alfthan

Founder & Head of R&D
010 574 9990
[email protected]

Juuso Virtala

Head of Business Development
0400 501 353
[email protected]

Mikael Aarnisaari

Business Development
044 031 4409
[email protected]

TECHNICAL OPERATIONS

Niko Penttinen

Technician
050 405 9619
[email protected]

OTA YHTEYTTÄ

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai lomakkeen kautta.

[email protected]
010 574 9990
Annankatu 34 C 
00101 Helsinki

Close Menu
×
×

Cart