KIINTEISTÖRATKAISUT

RÄÄTÄLÖITY VIEMÄRIENHOITOJÄRJESTELMÄ

ProtectPipen viemärienhoitojärjestelmän teho perustuu ekologisen mikrobiliuoksen sisältämiin bakteerikantoihin, jotka käyttävät putkiin kerääntynyttä orgaanista jätettä ravintonaan ja muuntavat sen aineenvaihduntansa kautta harmittomaksi uudeksi bakteerimassaksi, vedeksi ja hiilidioksidiksi. Ratkaisumme avulla ennaltaehkäisemme viemäristön ongelmien aiheuttamat haitat ja häiriöt. Ratkaisumme estää tehokkaasti viemäritukoksia sekä vesivahinkoja ja minimoi putkiston kulumisen.

Viemäritukosten ennaltaehkäisy

Hajautetulla syötöllä saavutamme parhaat tulokset!

Kiinteistöjen jätevesi- ja rasvaviemäreihin kerääntyy usein ajan kuluessa orgaanista jätettä, joka tukosriskien lisäksi aiheuttaa esimerkiksi hajuhaittoja ja kuormittaa ympäristöä. Mikrobiliuoksemme avulla orgaanisen jätteen määrää saadaan vähennettyä putkissa radikaalisti ja mikä parasta, luonnonmukaisesti sekä ympäristöystävällisesti.

Toimimme kaikenlaisissa ja kokoisissa kiinteistöissä ympäri Suomen. Oli kyseessä pienen asuinkiinteistön jätevesiviemärit tai valtavan kauppakeskuksen rasvaviemärit, ennaltaehkäisemme jätteen kertymisen ja viemäriputkiston ongelmat varmasti ja kustannustehokkaasti.

Parhaat tulokset viemäristössä saavutetaan ProtectPipen ainutlaatuisella, viemäreiden alkupäihin hajautetulla syöttöjärjestelmällä. Hajautetulla mikrobien syötöllä vaikutus putkistoon saadaan jo siellä, missä orgaaninen jätekin putkeen päätyy. Järjestelmämme avulla pientenkin haarojen toimintakunto on taattu ja bakteereiden vaatima kasvupinta-ala on maksimoitu.

KOMPAKTI ANNOSTELIJA

Viemärienhoitojärjestelmämme koostuu useista automaattiannostelijoista, joiden sijainti ja määrä määräytyvät kohteen tarpeen mukaan. Paristotoiminen ja kompaktin kokoinen annostelija mahtuu käytännössä minne tahansa ja mahdollistaa bakteerien syötön juuri siitä pisteestä, mistä se on tehokkainta.

Jopa 12 kuukauden huoltoväli mahdollistaa asennukset  ravintoloiden sekä risteilyalusten lisäksi myös kiinteistöihin ja jopa niiden huoneistoihin ilman, että asukkaiden tarvitsee välittää laitteiston olemassaolosta. 

YLEISIMMÄT HAASTEET

Putkiremontti

Orgaaninen jäte aiheuttaa tukoksia ja lisää putkia rasittavien mekaanisten avausten tarvetta. Lisäksi jätteen mädäntyessä muodostuu viemäriputkia ja kumitiivisteitä haurastuttavaa rikkivetyä.

Vesivahingot

Putkitukoksista johtuvat vesivahingot ovat Suomessa valitettavan yleisiä ja niiden aiheuttamat kosteusvauriot hyvinkin mittavia ja kalliita.

Hyönteiset

Orgaaninen jäte toimii kasvualustana banaanikärpäsille ja sokeritoukille. Hyönteiset pääsevät lisääntymään vapaasti putkiston suojissa.

Pahat hajut

Kun orgaaninen jäte mätänee putkistossa, muodostuu mädältä kananmunalta haisevaa rikkivetyä ja muita viemärikaasuja.

Tukokset

Viemäri saattaa pulputtaa orastavan tukoksen merkkinä. Putken sisäpinnalle kerääntynyt orgaaninen jäte häiritsee veden virtausta lopulta tukkien putken.​

PROTECTPIPEN RATKAISU

Siirtää putkiremonttia


Mikrobiliuos ennaltaehkäisee putkitukokset, eikä mekaanisia avauksia enää tarvita. Samalla haurastuttavan rikkivedyn muodostuminen loppuu ja putkien käyttöikä pitenee.

Poistaa vesivahinkojen riskin

Ennaltaehkäisemällä putkitukokset voidaan samalla poistaa niiden aiheuttamien vesivahinkojen riski.

Estää hyönteisten lisääntymisen

Puhdistamalla putket orgaanisesta jätteestä päästään banaanikärpäsistä sekä muista viemärihyönteisistä pysyvästi eroon.

Poistaa viemärihajut


Kun mikrobit puhdistavat putkistot orgaanisesta jätteestä, ei viemärin hajuja aiheuttavia kaasuja pääse enää muodostumaan.

Ennaltaehkäisee putkitukokset

Mikrobien muodostama suojaava biofilmi estää orgaanisen aineksen tarttumisen putken pintaan, eikä tukoksia pääse enää syntymään.

Kohteen kartoitus

Kartoitamme kohteen jätevesijärjestelmän kokonaisuutena esimerkiksi viemäripiirustusten avulla.

Suunnittelu ja tarjouksen laadinta

Tarkoituksenmukaisen palvelukokonaisuuden suunnittelu asiakkaan toiveiden ja kohteen haasteiden tai ominaisuuksien mukaisesti.

Sopimuksen tekeminen

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovimme asennuksista esimerkiksi kohteen huollon tai keittiöhenkilökunnan kanssa.

Asennus ja seuranta

Asennamme ratkaisun käyttöönne ja pääsette nauttimaan huolettomasta jätevesijärjestelmästä. Seuraamme tuloksia mm. kuvaamalla viemäreitä ja raportoimme tuloksista säännöllisesti.

OTA YHTEYTTÄ

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai lomakkeen kautta.

[email protected]
010 574 9990

Kalevankatu 20
00100 Helsinki