You are currently viewing Kauppalehti 7.8.2019: Viemäriongelmia ratkovalle ProtectPipelle rahoitusta ja uusia jäseniä hallitukseen – Mukana Lemminkäisen entinen konsernijohtaja

Kauppalehti 7.8.2019: Viemäriongelmia ratkovalle ProtectPipelle rahoitusta ja uusia jäseniä hallitukseen – Mukana Lemminkäisen entinen konsernijohtaja

Mikrobiteknologiayritys ProtectPipe on saanut 200 000 euron lisärahoituksen.

Ennaltaehkäiseviä viermärinhoitoratkaisuja kehittävä mikrobiteknologiayritys ProtectPipe on saanut 200 000 euron sijoituksen hallituksen puheenjohtajana aloittaneelta Ilkka Ruotsilalta. Kyse on oman pääoman ehtoisesta sijoituksesta yhtiöön 10,2 miljoonan euron omistusjärjestelyn jälkeisellä valuaatiolla.

Ruotsila on sijoittajana useissa finanssi- ja kiinteistöalan yhtiöissä, ja hän on aiemmin toiminut muun muassa hallituksen jäsenenä äänieristettyjä tiloja, kuten toimistojen puhelinkoppeja valmistavassa Frameryssa.

ProtectPipeen ovat sijoittaneet myös rakennusyhtiö Lemminkäisen entinen konsernijohtaja Timo Kohtamäki ja ravintolakonserni NoHo Partnersinkansainvälistymisjohtaja Juha Helminen. Kohtamäki ja Helminen valitaan lisäksi yhtiön hallituksen jäseniksi.

”Olen todella iloinen, että Ilkka on lähtenyt meidän hallitukseemme aktiivisesti mukaan. Hänen ansiostaan olemme pystyneet kirkastamaan strategiaamme jo lyhyessä ajassa. Olemme Ilkan avulla saaneet täydennettyä hallitustamme myös Timon kaltaisella rakennus- ja kiinteistöalan huippuosaajalla sekä Juhan kaltaisella ravintola-alan pioneerilla”, ProtectPipen hallintojohtaja Hannu Keränen sanoo tiedotteessa.

ProtectPipen osake on noteerattu Privanetin kasvulistalla.

Voit lukea jutun myös suoraan Kauppalehdestä!


Vastaa