Oma tili My account My account Konto Minu konto

Ennakoiva viemärinhoito – kuin hampaiden pesu putkistoille.

Preventiv rörvård – som tandtvätt för rören

Preventive sewer care – like a toothbrush for the pipeline.

Preventive sewer care – like a toothbrush for the pipeline.

Ennakoiva viemärinhoito

Tehokas ja ympäristöystävällinen innovaatio

Verkkokauppa

Tilaa tuotteemme suoraan kotiisi toimitettuna

ProtectPipe

Tiesitkö, että jopa 85 % putkiremonteista johtuu haurastuneista viemäriputkista?

Luonnollinen ratkaisu rasvanerottelukaivon ja viemärin haasteisiin

Olemme suomalainen mikrobioteknologiayritys. Tuotamme eläviä mikrobikantoja sisältävää liuosta, joka poistaa orgaanisen jätteen jätevesiputkista luonnollisella tavalla. Mikrobiliuos kulkeutuu putkiston kertymäkohtiin, ja käyttää lietteitä ravintoaineenaan. Tämä pysäyttää putkien kulumisen ekologisesti sekä estää haitallisten jätteiden päätymisen herkkään Itämeren luontoon.

Yleisimmät haasteet viemäriputkissa

Rasvan ja muiden ravintoaineiden kertyminen kodin ja kesämökin putkistoon aiheuttaa monenlaisia ongelmia, joilla on kaksi yhdistävää tekijää; ne ovat kalliita ja epämiellyttäviä.

Tukkeumat putkistossa ja hitaasti vetävät viemärit

 • Rasvat, ruuantähteet ja muut orgaaniset jätteet jäävät helposti jumiin putkiston haastaviin kohtiin, aiheuttaen tukkeumia.
 • Ongelma on yleistynyt energiaystävällisten tiskikoneiden myötä, sillä koneet käyttävät aiempaa vähemmän ja kylmempää vettä.

Pahat hajut ja haurastuminen

 • Orgaanisen jätteen mädäntyessä putkistoon muodostuu haitallisia kaasuja, kuten rikkivetyä. Rikkivedyn vahva tuoksu muistuttaa mätää kananmunaa, ja kaasu on erittäin pahanhajuista ja epämiellyttävää jo pieninä pitoisuuksina.
 • Kohotessaan putkistossa rikkivety muodostaa putken yläosaan kaasukuplan, joka syövyttää putkia sisältäpäin.

Pienet hyönteiset keittiössä

 • Putkiston lietekertymät tarjoavat ihanteellisen, optimaalisen lämpimän ja kostean kasvuympäristön pienille hyönteisille suoraan kodin sydämessä.
 • Esimerkiksi banaanikärpäset käyttävät ravinnokseen putkesta löytyvää käymistilassa olevaa orgaanista jätettä, hiivoja sekä muita mikro-organismeja. 

Korkeat huoltokustannukset ja korotettu jätevesimaksu

 • Putkiston toistuvat ongelmat aiheuttavat helposti suuria huoltokuluja kotien ja kesämökkien omistajille
 • Vesilaitokset veloittavat korotetun jätevesimaksun öljyjen ja rasvojen johtamisesta kunnalliseen viemäriverkostoon

Ratkaisumme

ProtectPipe KODIN MIKROBI -mikrobiliuos on taloudellinen ja ympäristöä säästävä tapa huoltaa viemäriputkistoa. Mikrobeja sisältävä liuos poistaa lietekertymät viemäriputkistosta turvallisesti ja ympäristöystävällisesti pidentäen putkien käyttöikää.

Entsyymit

 • Muuntavat rasvan ja öljyn rasvahapoiksi, jotka kunnalliseen viemäriverkostoon päädyttyään muuttuvat kiinteäksi rasvaksi.
 • Entsyymit eivät poista orgaanista jätettä vaan siirtävät sitä, jolloin tukkeutumat muodostuvat kunnalliseen viemäriverkostoon.
s

Kielletty useissa kaupungeissa ja kunnissa

ProtectPipe KODIN MIKROBI aktiiviset mikro-organismit

 • ProtectPipe KODIN MIKROBI -mikrobiliuoksen bakteerit poistavat orgaanisen jätteen viemäriputkista ja rasvanerotuskaivoista.
 • ProtectPipe KODIN MIKROBI on suomalaisen kehitystyön tulos, joka muuntaa orgaanisen jätteen harmittomaksi vedeksi ja hiilidioksidiksi luonnollisella tavalla.
N

Turvallinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto

ProtectPipe KODIN MIKROBI

Putkiston hoitoon

Aktiiviset mikro-organismit

ProtectPipe KODIN MIKROBI -mikrobiliuos hyödyntää entsyymien sijaan bakteereja orgaanisen jätteen poistamiseksi putkistosta.

Turvallinen ratkaisu

ProtectPipen tuotteissa käytetään samoja bakteerikantoja kuin vedenpuhdistamoissa. Bakteerit ovat turvallisia eivätkä aiheuta vaaraa ihmisille tai ympäristölle.

Sekoitus oikeita mikro-organismeja

ProtectPipe KODIN MIKROBI -mikrobiliuos on kehitetty poistamaan kaikki orgaaninen jäte viemäristä ja putkistosta. Tuotteemme sisältää viittä eri bakteerikantaa, jotka yhdessä poistavat niin proteiinin, tärkkelyksen, selluloosan kuin rikkivedynkin.

Vihreä ratkaisu

Turvalliset mikro-organismit ovat ympäristöystävällisiä eivätkä vahingoita vesistöjämme. Kestävä ratkaisumme pidentää putkiston rakenteiden elinikää, ja auttaa kiinteistöjä tuottamaan puhtaampaa jätevettä.

Tulokset

Puhdistaa tukkeumat putkistosta

ProtectPipe KODIN MIKROBI -mikrobiliuos poistaa tehokkaasti putkistoon kerääntyneen lietteen, ja ennaltaehkäisee uusien tukkeutumien muodostumista. Säännöllisesti käytettynä tuote estää isojen, kalliiden tukosten syntymisen. Tuotteen käyttö suositellaan aloitetettavan välittömästi ensioireiden, kuten viemärin pulputuksen ilmaannuttua.

Poistaa hajut ja hyönteiset

Orgaanisen jätteen hajotessa putkistossa syntyy voimakkaan hajuista rikkivetyä. Putkiston lietekertymät tarjoavat lisäksi täydellisen lisääntymisympäristön pienille hyönteisille, kuten banaanikärpäsille. ProtectPipe KODIN MIKROBI -mikrobiliuos puhdistaa orgaanisen jätteen putkistosta, poistaen hajuhaitat ja banaanikärpäset.

Nostaa viemäriputkiston käyttöikää

Orgaaninen jäte muodostaa hajotessaan rikkivetyä ja rikkihappoa, joka putkistossa kohotessaan haurastuttavaa putkien rakenteita sisältä päin. ProtectPipe KODIN MIKROBI -mikrobiliuos muodostaa säännöllisesti käytettynä putkiin hyödyllisen mikrobikannan, joka nostaa putkien käyttöikää ja siirtää haurastuneista putkista johtuvan putkiremontin tarvetta.

Alentaa huoltokuluja ja jätevesimaksuja

ProtectPipe KODIN MIKROBI -mikrobiliuoksen puhdistaessa putket myös muut viemäriputkiston korjaus- ja puhdistuskulut pienenevät. Putkiston jätteiden hävitessä kiinteistöstä eteenpäin kulkeutuva jätevesi on aiempaa puhtaampaa ja vähemmän ympäristöä kuormittavaa.

Helppoa ja vaivatonta

ProtectPipe KODIN MIKROBI -tuotteen saa tilattua nopeasti ja helposti verkosta. Tuotteen käyttö on vaivatonta – käyttö alkaa viikon mittaisella päivittäisellä tehohoidolla, jonka jälkeen ylläpitohoito tehdään vain kerran kuukaudessa.

Suojelee Itämerta

Itämeri kaipaa jokaisen apua. Yksityisistä viemäreistä kunnallisiin viemäriverkkoihin kulkeutuva orgaaninen jäte on yksi jätevedenpuhdistamoiden tämän hetken suurista ongelmista. Jätteen vähentäminen jo alkumetreillä tehostaa vedenpuhdistusta, ja vapauttaa resursseja ympäristöhaasteiden ratkomiseen.

Jokainen koti, joka tuottaa puhtaampaa jätevettä, on mukana tekemässä hyvää yhteisen meremme puolesta.

Ajankohtaista

Viemäritukos – voiko siltä välttyä?

Viemäritukos – voiko siltä välttyä?

Lontoon viemäreistä on juuri löydetty jättimäinen viemäritukos. 130 tonnin rasvamötikän raivaamiseen menee ainakin 3 viikkoa, sillä ... Read More

Tukkeutunut viemäri aiheuttaa paljon päänvaivaa

Tukkeutunut viemäri aiheuttaa paljon päänvaivaa

Tukkeutunut viemäri aiheuttaa paljon päänvaivaa, ja se on yleensä usein toistuva ongelma. Parhaiten tukkeutuneista viemäreistä pääsee ... Read More

Haiseva viemäri on monen kodin ongelma

Haiseva viemäri on monen kodin ongelma

Haiseva viemäri tuottaa ongelmia monessa kodissa, ja tämä erittäin inhottava vaiva vaikuttaa paljon kodin yleiseen viihtyvyyteen. Usein Read More

Viemärinavausaine, joka poistaa viemärin ongelmat kestävällä tavalla

Viemärinavausaine, joka poistaa viemärin ongelmat kestävällä tavalla

Viemärinavausaine on usein ensimmäinen tapa yrittää poistaa pieniä putkiston ongelmia, esimerkiksi putkitukoksia tai huonosti vetävää ... Read More

 

2746064-8
Helsinki
010 574 9990
[email protected]

X