OMAKOTI- JA RIVITALOT

Ratkaisumme toimii tehokkaasti myös yksityisasunnoissa. Helppoa ja huoletonta viemärinhoitoa!

Helppoa ja huoletonta viemärinhoitoa

Ekologinen ratkaisumme

 ProtectPipe:n bakteereihin pohjautuva viemärinhoitoratkaisu on erinomainen valinta yksityiskotitalouksille, jotka haluavat ekologisemman ja helppokäyttöisemmän vaihtoehdon.

Käyttämällä tuotteitamme vähennät orgaanisen jätteen, kuten rasvan, kuormitusta viemäriputkistossa. Koska tuotteemme toimii luontaisilla bakteereilla, et aiheuta ylimääräistä kuormitusta luontoon.

Olemme tehneet tuotteestamme todella helppokäyttöisen, ja saat toivottavat tulokset viikottaisella käsiannostelulla! 

YLEISIMMÄT HAASTEET

Putkiremontti

Orgaaninen jäte aiheuttaa tukoksia ja lisää muoviputkia rasittavien mekaanisten avausten tarvetta. Lisäksi jätteen mädäntyessä muodostuu valurautaputkia haurastuttavaa rikkivetyä.

Vesivahingot

Putkitukoksista johtuvat vesivahingot ovat Suomessa valitettavan yleisiä ja niiden aiheuttamat kosteusvauriot hyvinkin mittavia ja kalliita.

Hyönteiset

Orgaaninen jäte toimii kasvualustana banaanikärpäsille ja sokeritoukille. Hyönteiset pääsevät lisääntymään vapaasti putkiston suojissa.

Pahat hajut

Kun orgaaninen jäte mätänee putkistossa, muodostuu mädältä kananmunalta haisevaa rikkivetyä.

Tukokset

Viemäri saattaa pulputtaa orastavan tukoksen merkkinä. Putken sisäpinnalle kerääntynyt orgaaninen jäte häiritsee veden virtausta lopulta tukkien putken.​

PROTECTPIPEN RATKAISU

Siirtää putkiremonttia


Mikrobiliuos ennaltaehkäisee putkitukokset, eikä mekaanisia avauksia enää tarvita. Samalla haurastuttavan rikkivedyn muodostuminen loppuu ja putkien käyttöikä pitenee.

Poistaa vesivahinkojen riskin

Ennaltaehkäisemällä putkitukokset voidaan samalla poistaa niiden aiheuttamien vesivahinkojen riski ja välttyä suurilta kustannuksilta.

Estää hyönteisten lisääntymisen

Puhdistamalla putket orgaanisesta jätteestä päästään banaanikärpäsistä sekä muista pikkuötököistä pysyvästi eroon.

Poistaa viemärihajut


Kun mikrobit puhdistavat putkistot orgaanisesta jätteestä, ei mädältä kananmunalta haisevaa rikkivetyä pääse enää muodostumaan.

Ennaltaehkäisee putkitukokset

Mikrobien muodostama suojaava biofilmi estää orgaanisen aineksen tarttumisen putken pintaan, eikä tukoksia pääse enää syntymään.

TUOTTEEMME

ProtectPipe turva+

ProtectPipe Turva+ -viemärinhoitopalveluun kuuluu 6 kpl tiivistettyä mikrobiliuosta sisältävää annostelupussia, jotka toimitetaan asiakkaalle kerran kuukaudessa.

Ympäristöystävällisen mikrobiliuoksen luonnolliset, aktiiviset mikro-organismit kirjaimellisesti syövät orgaanisen jätteen putkistoista. Samalla poistuvat myös putkitukokset sekä epämiellyttävät viemärihajut ja hyönteiset. Mikrobiliuos myös estää putkia haurastuttavan rikkivedyn muodostumisen ja näin pidentää viemäriputkiston käyttöikää.

putkipöpö kodin mikrobi

Ympäristöystävällistä PUTKIPÖPÖ-mikrobiliuosta annostellaan yhteensä 1 litra kerran kuukaudessa jaettuna tasaisesti jokaiseen viemäripisteeseen.

Ympäristöystävällisen mikrobiliuoksen luonnolliset, aktiiviset mikro-organismit kirjaimellisesti syövät orgaanisen jätteen putkistoista. Samalla poistuvat myös putkitukokset sekä epämiellyttävät viemärihajut ja hyönteiset. Mikrobiliuos myös estää putkia haurastuttavan rikkivedyn muodostumisen ja näin pidentää viemäriputkiston käyttöikää.

Lataa käyttöturvatiedote tästä.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT?

Ennaltaehkäisevä menetelmämme on ratkaissut jo yli tuhannen asiakkaan viemäriongelmat ympäristöystävällisesti ja tutkitun tehokkaasti.

Katso videolta, mitä mieltä he ovat!

Kiinteistöosakeyhtiö pääsi pysyvästi eroon tukoksista asunnoissaan

ProtectPipen mikrobiliuos siirtää taloyhtiön putkiston korjaustarvetta

Banaanikärpäset ja pienet hajuhaitat poistuivat ravintolasta välittömästi

BLOGI & MEDIASSA

OTA YHTEYTTÄ

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai lomakkeen kautta.

[email protected]
010 574 9990
Kalevankatu 20
00100 Helsinki