USEIN KYSYTTYÄ

Millaisia ratkaisuja tarjoamme?

Taloyhtiöt

Taloyhtiöille tarjoamamme palvelumalli hoitaa koko taloyhtiön viemäriputkistoa kokonaisvaltaisesti, pidentäen sen elinkaarta ja ratkaissen kaikki taloyhtiöiden yleisimmät viemäriongelmat tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Toimitamme taloyhtiölle tarvittavan määrän mikrobiliuosta ja muistutamme kuukausittain liuoksen annostelemisesta.

Omakotitalot

Omakotitalojen viemäriongelmiin sekä viemäriputkiston elinkaaren pidentämiseen tarkoitettu mikrobiliuos tarjoaa pysyvän ratkaisun tukoksiin ja hajuhaittoihin. Mikrobiliuosta voi tilata kätevästi verkkokaupastamme ja pidentää niiden elinkaarta. Jätevettä puhdistamalla korotetuista jätevesimaksuista voidaan päästä kokonaan eroon.

Risteilijät, laivat ja satamat

Risteilijöille, laivoille ja satamille tarjoamme eri tuotteistamme räätälöityjä kokonaisuuksia, jotka vastaavat aina asiakkaan tarpeita. Tuotteemme pystyvät hoitamaan niin viemäriputkia ja jätevesisäiliöitä kuin myös puhdistamaan jätevettä. Viemäriputkien ja jätevesisäiliön hoito estää tukoksia, hajuhaittoja ja pidentää niiden elinkaarta. Jätevettä puhdistamalla korotetuista jätevesimaksuista voidaan päästä kokonaan eroon.

Ravintolat

Ravintoloille tarjoamamme Bioflow -liuos keskittyy hoitamaan rasvanerotinkaivoa sekä viemäriputkistoa. Bioflow -liuosta käyttämällä rasvanerotinkaivon rasvapinta saadaan pidettyä juoksevana, jolloin varoitusanturit toimivat moitteettomasti. Liuoksen sisältämät mikrobit myös syövät rasvaa, jolloin rasvanerotinkaivon tyhjennysväli pidentyy.

Kaikki MIKROBILIUOKSESTA

Mitä mikrobiliuos sisältää?

Mikrobiliuos koostuu viidestä luonnollisesta bakteerikannasta, joista jokainen on erikoistunut syömään/hajottamaan tiettyä orgaanista ainetta. Aineet joihin bakteerit ovat erikoistuneet ovat: rasva, proteiini, tärkkelys, selluloosa ja rikkisulfidi.

Miten mikrobiliuos toimii?

Mikrobiliuoksen bakteerikannat kirjaimellisesti syövät orgaanisen jätteen viemäriputkistoista. Tämän jälkeen ne muodostavat putken sisäpintaan biofilmin, joka estää uutta orgaanista jätettä jämähtämästä viemäriputkiin. Orgaanisen jätteen poistuessa viemäriputkista, ei tukoksia tai putkia voimakkaasti syövyttävää ja pahanhajuista rikkivetyä pääse syntymään. Viemäriputkia syövyttävän rikkivedyn hävitessä myös putkiston elinikä pitenee.

miten nopeasti Mikrobiliuos vaikuttaa?

Mikrobiliuos on valmiiksi vegetatiivisessa tilassa, joten se alkaa lisääntymään ja syömään orgaanista jätettä heti viemäriputkistoon päästyään. Biologinen puhdistumisprosessi ei kuitenkaan ole välitön, joten tuloksia syntyy enimmäisten viikkojen aikana.

mistä mikrobiliuosta voi hankkia?

Mikrobiliuosta voi hankkia kätevästi verkkokaupastamme. Taloyhtiöille tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja viemärinhoitoon, tästä voit olla meihin yhteydessä.

onko mikrobiliuos syövyttävää tai ihmisille/eläimille haitallista?

Mikrobiliuos ei ole syövyttävää, eikä se ole ihmisille tai eläimille haitallista. Mikrobiliuoksen sisältämä 1,2-benzisothiazolin- 3-one säilöntäaine tai pintajännitettä poistava alkoholi C7-C21 voivat kuitenkin aiheuttaa allergisen reaktion.

poistaako mikrobiliuos banaanikärpäset?

Viemäreissä oleva orgaaninen jäte on banaanikärpäsille hyvä lisääntymisalusta. Mikrobiliuoksen poistaessa orgaanisen jätteen viemäriputkistosta, katoaa banaanikärpäsiltä sieltä lisääntymisalusta ja ne katoavat. Mikäli banaanikärpäsongelmat kuitenkin johtuvat esim. mädäntyvistä roskista, ei mikrobiliuos tällöin tehoa ongelmaan.

kauan mikrobiliuosta on tarkoitus käyttää?

Mikrobiliuoksen teho perustuu nimenomaan jatkuvaan käyttöön. Tällöin bakteerikannat pysyvät elossa viemäriputkistossa ja ne estävät orgaanisen jätteen kertymistä jatkuvasti. Mikäli käyttö lopetetaan, alkaa ajan kuluessa viemäriputkiin kertymään uutta orgaanista jätettä. Tällöin päädytään takaisin alkutilanteeseen, jossa putkeen kertynyt jäte muodostaa tukoksia sekä mädäntyessään tuottaa pahanhajuista ja putkistoa syövyttävää rikkivetyä.

Tilaus, toimitus & jälleenmyynti

Mistä tuotetta voi ostaa?

Tuotetta voi ostaa kätevästi verkkokaupastamme sekä valikoiduista pääkaupunkiseudun K-Raudoista. Taloyhtiöille, ravintoloille, tuotanto- ja vesilaitoksille sekä laivayhtiöille tarjoamme yksilöllisesti räätälöityjä viemärinhoitoratkaisuja. Näistä voit olla yhteydessä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai jättämällä yhteystietosi oikeassa alakulmassa olevaan chat-ikkunaan.

Mihin tuotteet toimitetaan?

Verkkokaupasta tehdyt tilaukset toimitetaan PostNordin MyPack Collect -palvelulla valitsemaasi toimitusosoitetta lähimpään noutopaikkaan. Normaali toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Tilauksen saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestitse.

onko kotiinkuljetus mahdollista?

Ei valitettavasti. Emme voi tällä hetkellä tarjota kotiinkuljetusvaihtoehtoa.

onko tuotteella palautusoikeutta?

Kyllä. Avaamattomalla tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

onko tuote saatavilla myymälöissä?

Kyllä. Tuotetta voi ostaa tällä hetkellä Oulunkylän ja Vantaan K-raudasta.

Tuotteen sisältö

Mitä tuote sisältää?

Liuos sisältää viittä eri bakteerikantaa, jotka ovat liuoksessa vegetatiivisessa, mutta nopeasti aktivoituvassa muodossa. Nämä bakteerit on erityisesti kehitetty sietämään teollisia pesuaineita, korkeita lämpötiloja, vaihtelevia pH-arvoja ja muita jätevesijärjestelmien haastavia olosuhteita. Bakteerit käyttävät ravintonaan orgaanista jätettä, selluloosaa, rasvaa, tärkkelystä, proteiinia, ja viides anaerobisissa olosuhteissa viihtyvä kanta syö rikkivetyä. Nämä aineet muuttuvat bakteerien aineenvaihdunnan kautta vedeksi, hiilidioksidiksi ja bakteerien biomassaksi.

onko tuote vaarallinen ihmiselle?

Ei ole. Tuote on täysin ympäristöystävällinen ja ihmiselle vaaraton. Suojavarusteille ei ole lainkaan tarvetta. Orgaanisen jätteen aiheuttamia ongelmia on perinteisesti pyritty ratkaisemaan vahvoilla kemikaaleilla, kuten happo, – lipeä tai entsyymipohjaisilla aineilla, jotka toimivat toki nopeasti liuottamalla tukokset tieltään. Nämä aineet ovat kuitenkin haitallisia sekä käyttäjän terveydelle, että luonnolle. Kemikaalit eivät poista ongelmaa, vaan siirtävät sitä myöhempään. ProtectPipen perustamiseen johtanut tavoite olikin löytää turvallinen, ympäristöystävällinen ja ennen kaikkea tehokas ja lopullinen ratkaisu orgaanisen jätteen poistamiselle.

Mitä mikrobeille tapahtuu, kun jätettä ei ole enää putkessa?

Orgaanista jätettä valuu jatkuvasti putkiin, se ei siis lopu sieltä koskaan. Mikrobiemme toiminta yksinkertaisesti lakkaa, kun syömistä ei enää ole.

Mikrobiliuos

kuinka paljon tuotetta annostellaan?

Kaikilla tuotteillamme on omat käyttöohjeensa, jotka lähetämme aina tilauksen mukana asiakkaalle. Verkkokaupastamme löytyy omat käyttöohjeet.

avaako tuote tukkeutuneen putken?

Mikrobiliuoksen toimivuus perustuu biologiseen prosessiin, johon kuluu aikaa. Emme siis suosittele aineen käyttöä tukkeumien avaamiseen vaan ennaltaehkäisevään hoitoon, jolloin tukkeumia ei pääse muodostumaan. Suosittelemme, että rassaisit tukoksen auki ja sen jälkeen aloittaisi hoidon. Näin varmistat, ettei tukoksia enää synny.

vaikeuttaako vedenpuhdistusprosessia?

Ei vaikeuta lainkaan. Meillä on useita tyytyväisiä vesilaitoksia asiakkainamme.

voiko käyttää huonossa kunnossa olevaan putkeen?

Voi käyttää. Tuote on tarkoitettu pääsääntöisesti vanhoille putkille. Tuote on turvallisuusluokitukseltaan H1, eli ei sisällä yhtäkään varoitusmerkkiä. Tästä syystä, se ei myöskään haurastuta putkia lainkaan. Tuotteemme tarkoitus on suojata putkia ja pidentää niiden käyttöikää monilla vuosilla.

 

Tuotteen vaikutus ympäristöön

Ovatko tuotteet haitallisia ympäristölle?

ProtectPipen mikrobiliuokset ovat täysin ympäristöystävällisiä, ja niiden käyttäminen on hyväksi vesistöille monilla tavoin. Mikrobiliuoksemme bakteerit kasvatetaan viljelmillä ympäri Eurooppaa, ja niiden sekoitus sekä pakkaaminen tapahtuvat suomessa. Tuotteemme ovat täysin luonnonmukaisia ja kemikaalittomia, sekä turvallisuusluokitukseltaan H1, eli eivät tarvitse yhtäkään varoitusmerkkiä. Mikrobit eivät aiheuta ongelmia ympäristölle yhdessäkään vaiheessa elinkaartaan. Tuotteemme korvaavat perinteiset viemärinavaustuotteet.

Miten tuotteiden käyttö vaikuttaa vesistöihin?

Mikrobiliuoksemme käyttö vähentää Itämeren ravinnekuormitusta. Liuoksen bakteerit syövät orgaanista jätettä jätevedestä puhdistaen sitä kaikissa vaiheissa viemäriputkesta vedenpuhdistamolle saakka. Vedenpuhdistuslaitoksen toiminta tehostuu, jolloin riski saastuneen veden päätymisestä vesistöihin laskee. Laivat, joissa vedenpuhdistusta saadaan tehostettua, laskevat salmiin ja mereen yhä puhtaampaa vettä. Tekemällä ympäristöystävällisyydestä taloudellisesti kannattavaa, kannustamme yhä useampaa yritystä toimimaan vastuullisesti ja kestävästi.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä! Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

OTA YHTEYTTÄ

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai lomakkeen kautta.

[email protected]
010 574 9990
Tammasaarenkatu 5
00180 Helsinki

Close Menu
×
×

Cart