Oma tili My account My account Konto Minu konto

Ennakoiva viemärinhoito – kuin hampaiden pesu putkistoille.

Preventiv rörvård – som tandtvätt för rören

Preventive sewer care – like a toothbrush for the pipeline.

Preventive sewer care – like a toothbrush for the pipeline.

 

 

FAQ -Osio

 

Usein kysytyt kysymykset

 

Millaisia ratkaisuja tarjoamme?            Mitä on PUTKIPÖPÖ?

 

MILLAISIA RATKAISUJA TARJOAMME?

 

TALOYHTIÖT

Taloyhtiöille tarjoamamme palvelumalli hoitaa koko taloyhtiön viemäriputkistoa kokonaisvaltaisesti, pidentäen sen elinkaarta ja ratkaissen kaikki taloyhtiöiden yleisimmät viemäriongelmat tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Toimitamme taloyhtiölle tarvittavan määrän PUTKIPÖPÖÄ ja muistutamme kuukausittain liuoksen annostelemisesta.

 

OMAKOTITALOT

Omakotitalojen viemäriongelmiin sekä viemäriputkiston elinkaaren pidentämiseen tarkoitettu PUTKIPÖPÖ Kodin Mikobi -liuos tarjoaa pysyvän ratkaisun tukoksiin ja hajuhaittoihin. PUTKIPÖPÖÄ voi tilata kätevästi verkkokaupastamme!

 

RISTEILIJÄT, LAIVAT JA SATAMAT

Risteilijöille, laivoille ja satamille tarjoamme eri tuotteistamme räätälöityjä kokonaisuuksia, jotka vastaavat aina asiakkaan tarpeita. Tuotteemme pystyvät hoitamaan niin viemäriputkia ja jätevesisäiliöitä kuin myös puhdistamaan jätevettä. Viemäriputkien ja jätevesisäiliön hoito estää tukoksia, hajuhaittoja ja pidentää niiden elinkaarta. Jätevettä puhdistamalla korotetuista jätevesimaksuista voidaan päästä kokonaan eroon.

 

RAVINTOLAT

Ravintoloille tarjoamamme Bioflow -liuos keskittyy hoitamaan rasvanerotinkaivoa sekä viemäriputkistoa. Bioflow -liuosta käyttämällä rasvanerotinkaivon rasvapinta saadaan pidettyä juoksevana, jolloin varoitusanturit toimivat moitteettomasti. Liuoksen sisältämät mikrobit myös syövät rasvaa, jolloin rasvanerotinkaivon tyhjennysväli pidentyy.

 

KAIKKI PUTKIPÖPÖSTÄ

 

Mitä PUTKIPÖPÖ sisältää?

PUTKIPÖPÖ koostuu viidestä luonnollisesta bakteerikannasta, joista jokainen on erikoistunut syömään/hajottamaan tiettyä orgaanista ainetta. Aineet joihin bakteerit ovat erikoistuneet ovat: rasva, proteiini, tärkkelys, selluloosa ja rikkisulfidi.

 

Miten PUTKIPÖPÖ toimii?

PUTKIPÖPÖn bakteerikannat kirjaimellisesti syövät orgaanisen jätteen viemäriputkistoista. Tämän jälkeen ne muodostavat putken sisäpintaan biofilmin, joka estää uutta orgaanista jätettä jämähtämästä viemäriputkiin. Orgaanisen jätteen poistuessa viemäriputkista, ei tukoksia tai putkia voimakkaasti syövyttävää ja pahanhajuista rikkivetyä pääse syntymään. Viemäriputkia syövyttävän rikkivedyn hävitessä myös putkiston elinikä pitenee.

 

Miten nopeasti PUTKIPÖPÖ vaikuttaa?

PUTKIPÖPÖ on valmiiksi vegetatiivisessa tilassa, joten se alkaa lisääntymään ja syömään orgaanista jätettä heti viemäriputkistoon päästyään. Biologinen puhdistumisprosessi ei kuitenkaan ole välitön, joten tuloksia syntyy enimmäisten viikkojen aikana.Kuinka paljon PUTKIPÖPÖä annostellaan?

 

Mistä PUTKIPÖPÖä voi hankkia?

PUTKIPÖPÖä voi hankkia kätevästi verkkokaupastamme. Taloyhtiöille tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja viemärinhoitoon, tästä voit olla meihin yhteydessä.

 

Onko PUTKIPÖPÖ syövyttävää tai ihmisille/eläimille haitallista?

PUTKIPÖPÖ ei ole syövyttävää, eikä se ole ihmisille tai eläimille haitallista. PUTKIPÖPÖn sisältämä 1,2-benzisothiazolin- 3-one säilöntäaine tai pintajännitettä poistava alkoholi C7-C21 voivat kuitenkin aiheuttaa allergisen reaktion.

 

Poistaako PUTKIPÖPÖ banaanikärpäset?

Viemäreissä oleva orgaaninen jäte on banaanikärpäsille hyvä lisääntymisalusta. PUTKIPÖPÖn poistaessa orgaanisen jätteen viemäriputkistosta, katoaa banaanikärpäsiltä sieltä lisääntymisalusta ja ne katoavat. Mikäli banaanikärpäsongelmat kuitenkin johtuvat esim. mädäntyvistä roskista, ei PUTKIPÖPÖ tällöin tehoa ongelmaan.

 

Kauanko PUTKIPÖPÖä on tarkoitus käytää?

PUTKIPÖPÖn teho perustuu nimenomaan jatkuvaan käyttöön. Tällöin bakteerikannat pysyvät elossa viemäriputkistossa ja ne estävät orgaanisen jätteen kertymistä jatkuvasti. Mikäli käyttö lopetetaan, alkaa ajan kuluessa viemäriputkiin kertymään uutta orgaanista jätettä. Tällöin päädytään takaisin alkutilanteeseen, jossa putkeen kertynyt jäte muodostaa tukoksia sekä mädäntyessään tuottaa pahanhajuista ja putkistoa syövyttävää rikkivetyä.

Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
{"slides_column":"8","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"false"}
X